10% korting op je eerste bestelling , gebruik code 8G33HZRM5GD2

Welke soorten schakels voor halsketting of armband zijn er ?

Welke soorten schakels voor halsketting of armband zijn er ?

Welke soorten schakels voor halsketting of armband zijn er ?

 

Als je een schakelketting of een ander sieraad met schakels wilt kopen, is het belangrijk dat je de verschillende soorten schakels kent die er zijn. Hier is een handige verklarende woordenlijst van alle verschillende soorten schakels:Ovale schakel: Een ovale schakel is een soort schakel die een ovale vorm heeft. Dit type schakel wordt vaak gebruikt in sieraadontwerpen met een meer vintage uitstraling.

Barrel Link: Een barrel link is een soort schakel die een cilindrische vorm heeft. Dit type schakel wordt vaak gebruikt in juwelenontwerpen met een meer mannelijke uitstraling.

Vierkante schakel: Een vierkante schakel is een soort schakel die een vierkante vorm heeft. Dit type schakel wordt vaak gebruikt in meer eigentijdse juwelenontwerpen.

Gebogen schakel: Een gebogen schakel is een soort schakel die een gebogen vorm heeft. Dit type schakel wordt vaak gebruikt in meer delicate juwelenontwerpen.

Er zijn veel andere soorten schakels die er zijn, maar dit zijn enkele van de meest voorkomende. Bij het kiezen van een schakelketting of ander sieraad met schakels, moet je goed nadenken over de stijl en het gevoel waar je voor gaat, en dan de juiste soort schakels kiezen die erbij passen.

 

Wat is een Bolletjes Schakel ?

Een bolletjes ketting is een type schakel dat bestaat uit een ketting van  schakels met bolletjes . Het is een populaire stijl van ketting die vaak door heren wordt gedragen, je ziet deze schakel ook vaak bij beroepen zoals agenten, beveiligers en militairen omdat het een zeer sterke schakel is.

Vaak wordt deze schakelketting met een tag plaatje of ketting hanger gedragen. Of ga voor de biker look met een groot bolletjesketting net zoals in het programma custom cars Las Vegas .

 

Wat is een Jasseron schakel ?

Een Jasseron schakel is een type schakel van staal of zilver. De schakels zijn rond en vallen in elkaar. Je ziet deze schakel in herensieraden en damessieraden en is een sterke schakel.

Draag hem met een hanger of ga voor een bredere maat en draag deze schakelketting zonder een hanger voor een stoere look.

 

Wat is een figaro schakel ?

Een figaro schakel is een soort sieradenschakel  van staal, goud of zilver. Hij is populair bij zowel vrouwen als mannen als tijdloos sieraad. 

De schakel bestaat meestal uit 3 kleine schakel en dan een 1 langere schakel maar er zijn meerdere combinaties mogelijk zoals met een afgevlakte kan of met 2 kleine schakels met daarna 1 grotere schakel.


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Wat voor sieraad zoek je?