Wat is een Figaro Schakel ?

Wat is een Figaro Schakel ?

Wat is een Figaro Schakel ?


Deze schakel bestaat uit kleine, ronde schakels die afgeplat zijn en dan afgewisseld worden met een iets grotere ovaalvormige schakel. Het resultaat is een in elkaar grijpend patroon dat al jarenlang erg populair is.

Een Figaro schakelketting is een populaire keuze van sieraden voor zowel mannen als vrouwen.

Figaro kettingen zijn meestal gemaakt van staal of sterling zilver, maar is ook verkrijgbaar bij de juwelier in goud. Wil je voor een betaalbaardere versie gaan dan goud, kijk dan eens naar goudkleurige stalen figaro schakelketting van aramat jewels. RVS is sterk, duurzaam en heel betaalbaar.

Wat Is Een Figaro Schakel ?  Wat Is Een Figaro Schakel ?

Ben jij meer het tijdloze type dan zal een zilverkleurige figaro je vast laten glimlachen. 

Wat Is Een Figaro Schakel ?   Wat Is Een Figaro Schakel ?

Ga jij voor de laatste sieradentrends ? Dan is een zwarte figaro schakelketting helemaal jouw ding, Perfect voor stoere mannen en vrouwen met lef.

Wat Is Een Figaro Schakel ?  Wat Is Een Figaro Schakel ?

De lengte van de ketting kan ook variëren, Aramat Jewels heeft ze in verschillende lengtes en breedtes. Ongeacht het metaal of de lengte, één ding is zeker - een Figaro ketting ziet er altijd chic en geraffineerd uit.


Hoe een Figaro ketting te dragen
De beste manier om met je nieuwe Figaro ketting te pronken is door hem alleen te dragen. Laat de eenvoudige schoonheid van de ketting schitteren door hem te combineren met een T-shirt met ronde hals of een hemd met open kraag. Voor een formelere look kun je proberen je Figaro onder een overhemd met knoopsluiting te dragen, of met een trui met V-hals

Als je je Figaro nog meer wilt aankleden, kun je er ook een hanger of bedeltje aan hangen zoals een initiaal of sterrenbeeld - je persoonlijkheid kan laten zien. Wat je ook kiest, zorg er alleen voor dat je hanger niet te groot of omvangrijk is - anders zal hij de delicate schakels van de ketting overstemmen of pas de breedte van de schakel erop aan.


Hoe je hem ook draagt, een Figaro ketting is altijd een stijlvolle keuze. Of je hem nu eenvoudig houdt of opdirkt met een hanger, deze veelzijdige halsketting zal zeker een van je favoriete sieraden worden.


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Wat voor sieraad zoek je?

Jouw winkelwagen