Valentijns actie koop 4 oorbedels en ontvang de goedkoopste gratis

Navelpiercings

Navelpiercings

Wat is een Navelpiercing ?

 

Een navelpiercing is een soort lichaamspiercing die door de navel gaat. Het is een van de meest populaire soorten piercings, en hij kan worden gedaan met een verscheidenheid aan verschillende sieraadstijlen. Het meest voorkomende type sieraad dat bij een navelpiercing wordt gedragen is een barbell, die in een rechte lijn door de piercing gaat. Er zijn ook veel verschillende soorten hangers die in een navelpiercing gedragen kunnen worden, zoals navelpiercing met hanger of zonder hanger of een prachtige belly piercing met zirkonia stenen.

Navelpiercings 

De geschiedenis van Navel piercings

De geschiedenis van de navelpiercing is enigszins onbekend, maar men denkt dat hij is ontstaan in India of Zuidoost-Azië. Buik piercings werden voor het eerst populair in de Verenigde Staten in het begin van de jaren negentig, en ze zijn sindsdien populair gebleven. 

Er zijn verschillende materialen waarmee een navelpiercing gemaakt kan worden. Het meest voorkomende type materiaal is chirurgisch staal, maar bioplast, titanium, goud en andere metalen kunnen ook gebruikt worden. Er zijn ook veel verschillende soorten plastic die gebruikt kunnen worden voor navelpiercings, zoals acryl of polycarbonaat.

 

De meest gedragen lengte voor een navelstaafje is 10 mm. Er zijn echter veel verschillende maten en vormen die in een navelpiercing gedragen kunnen worden. Het is belangrijk om de juiste maat en vorm te kiezen voor je lichaamstype en outfitkeuzes.

 

Het is belangrijk om je navelpiercing goed te onderhouden om hem gezond en vrij van infecties te houden. Je moet je piercing twee keer per dag schoonmaken met een zoutoplossing en hem daarna afdrogen. Je moet ook contact met onreine oppervlakken vermijden, zoals zwembaden of stranden, en je moet je piercing niet langdurig in water onderdompelen.


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Wat voor sieraad zoek je?