Valentijns actie koop 4 oorbedels en ontvang de goedkoopste gratis

De geboortesteen van november - Topaas

De geboortesteen van november - Topaas

De geboortesteen van november - Topaas

 
 

De geboortesteen van november is de topaas, een steen die in vele kleuren voorkomt, maar het meest wordt geassocieerd met de geel-gouden tint van keizerlijke topaas. Deze unieke steen wordt al sinds de oudheid gekoesterd en zou een groot aantal krachten en voordelen hebben, van het helpen van de drager om wijsheid en begrip te bereiken tot het beschermen tegen kwaad.

 

De meest gewaardeerde topaas zou de keizerlijke topaas zijn, die een diep geel-gouden kleur heeft. Deze kleur werd vroeger alleen gevonden in het Russische Oeralgebergte, maar is nu ook verkrijgbaar in Brazilië. Andere populaire kleuren van topaas zijn blauw, roze en wit. Topaas is de geboortesteen van december.

 De Geboortesteen Van November - Topaas

Topaas werd meer dan 3000 jaar geleden voor het eerst gedolven in Egypte en werd door de oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen gebruikt in sieraden en andere versieringen. Sommige historici geloven zelfs dat het borstschild van Aaron (een heilig gewaad dat door Joodse hogepriesters werd gedragen) gemaakt is van gouden topaas in plaats van de bijbelse onyx stenen die er meestal mee worden geassocieerd

 

Topaas zou een groot aantal krachten en voordelen hebben. Deze omvatten

 

-Hulp bij wijsheid en begrip

 

-De drager beschermen tegen kwaad

 

-Geluk brengen

 

-Verhoging van kracht en vitaliteit

 

-Woede kalmeren en zenuwen verzachten

 

-Inzicht verschaffen tijdens meditatie

 

Als je een bijzonder cadeau zoekt voor iemand die in november geboren is, waarom overweeg je dan niet een sieraad met deze unieke geboortesteen? Van kettingen en oorbellen tot armbanden en ringen, er zijn genoeg mooie manieren om topaas in je stijl te verwerken.

Of je nu op zoek bent naar een speciaal cadeau voor een jarige november-ganger of je wilt gewoon een vleugje kleur toevoegen aan je sieradencollectie, overweeg dan topaas - de geboortesteen van november. Deze prachtige steen is er in veel verschillende kleuren en men zegt dat hij allerlei krachten en voordelen heeft. Dus waarom niet een beetje magie aan je leven toevoegen met een sieraad van topaas?

Omdat edelstenen duur en zeldzaam zijn en bovendien brengt het zoeken veel schade aan de natuur toebrengt, worden in geboorte steen oorbellen zirkonia steentjes gebruikt. Bekijk de collectie geboortesteen oorbellen van Aramat Jewels. 

De Geboortesteen Van November - Topaas


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Wat voor sieraad zoek je?