Valentijns actie koop 4 oorbedels en ontvang de goedkoopste gratis

Alles wat je over neuspiercings moet weten

Alles wat je over neuspiercings moet weten

1. Wat is een neuspiercing?Een neuspiercing is een sieraad voor je neus, meestal gedaan met een chirurgisch stalen staafje. Er zijn echter veel verschillende materialen waarmee je je neus kunt piercen, waaronder goud, zilver en chirurgisch staal. De meest gedragen lengte van het staafje is 8mm, maar het kan elke gewenste maat zijn.


2. Welke materialen worden gebruikt om een neus piercing te maken?


De drie meest gebruikte materialen voor neuspiercings zijn chirurgisch staal, goud en zilver. Maar ook andere materialen zoals titanium en gecombineerd met zirkonia steentje zijn populaire keuzes.


3. Wat is de meest gedragen lengte van het staafje?


De meest gedragen lengte van het staafje is 8mm, maar het kan elke gewenste maat zijn. Je moet met je piercer overleggen welke maat voor jou het beste werkt.

Alles Wat Je Over Neuspiercings Moet Weten
4. Hoe moet je je neuspiercing onderhouden?


Om je neuspiercing op zijn best te houden moet je hem regelmatig schoonmaken met een zoutoplossing. Je moet ook vermijden hem onnodig aan te raken en ervoor zorgen dat hij droog blijft als je hem niet draagt.

 

Een neuspiercing is een soort lichaamspiercing die door de zijkant van je neus gaat, deze piercing heet ook wel de neusvleugel piercing. Het kan worden gedaan met een aantal verschillende methoden, waaronder een naald of een piercingpistool. In Nederland wordt beide gedaan maar piercing is beter omdat je bij schieten kans loopt dat het kraakbeen versplinterd wat tot een bultje kan lijden, dit wordt bijv ook wel een bloemkool oor genoemd.

Veel mensen kiezen voor een neuspiercing omdat ze het een mooie en vrouwelijke uitstraling vinden hebben. Er zijn veel verschillende soorten neusvleugel-piercings om uit te kiezen, en elk daarvan kan je een unieke uitstraling geven.


Doet het zetten van een neuspiercing pijn?


De meeste mensen vinden dat het laten zetten van een neuspiercing niet al te veel pijn doet. Echter, ieders pijntolerantie is anders, dus het kan zijn dat je merkt dat het toch wat pijn doet. Als je je zorgen maakt over de pijn, kun je altijd een vrij verkrijgbare pijnstiller nemen voordat je de piercing laat zetten.


Aan welke kant zet je een neusvleugel piercing?


De kant van de neus die je laat piercen hangt af van je persoonlijke voorkeur. Sommige mensen kiezen ervoor om hun linkerneusgat te laten piercen, terwijl anderen de voorkeur geven aan het rechterneusgat. Je kunt je neus ook in het midden van de brug laten piercen.Hoe lang duurt het voordat een neuspiercing genezen is?


De tijd die een neuspiercing nodig heeft om te genezen zal van persoon tot persoon verschillen. De meeste mensen vinden echter dat hun piercings binnen zes tot acht weken volledig genezen zijn. Gedurende deze tijd is het belangrijk om niet met je piercing te spelen of hem aan te raken, want dat kan irritatie veroorzaken en het genezingsproces vertragen.


Kun je meteen een ringetje in je neus doen?


Zodra je neuspiercing genezen is, kun je een ringetje in je neusgat doen als je dat zou willen. Je moet echter wachten tot je piercer je vertelt dat het goed is om dat te doen. Als je te snel na het krijgen van de piercing een ringetje in je neus doet, kan dat je risico op infectie vergroten.

 


Wat moet je niet doen met een neuspiercing?


Er zijn een aantal dingen die je beter niet kunt doen als je een neuspiercing hebt. Deze omvatten zwemmen in zwembaden of oceanen, omdat chloor of zout water de piercingplaats kan irriteren; roken; en alcohol drinken. Je moet ook vermijden om enige vorm van cosmetica of geurstoffen op of rond je piercingplek aan te brengen.

Nu je alles weet over neuspiercing is het tijd om te shoppen. Bekijk het assortiment zilveren neuspiercing en chirurgisch stalen neus piercings van Aramat Jewels Utrecht en laat het gratis thuis bezorgen.


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Wat voor sieraad zoek je?